Informatiewerkwijze:

Wij geven onze cursus in 2 dagdelen. De cursus vind plaats op Zondag + Maandag. Zondag van 11:00 tot 17:00 en maandag van 08:00 tot 13:00. Direct daarna volgt het officiële CBR-examen. Prijs van deze cursus is 125 euro inclusief examen. De lessen zien er als volgt uit; op cursusdag 1 krijg je de eerste theorieles van een van onze bekwame docenten, hier zit ook een kleine eet/ rook-pauze bij. Op de 2e cursusdag krijg je een proefexamen. Het officiële CBR-examen volgt direct nadat de 2e cursusdag die wij voor je hebben gereserveerd. Wij regelen dan kosteloos het vervoer naar het CBR in Arnhem voor je. Als je een cursus bij ons volgt dan hoef je niet uit je boek of van een cd te leren! Wij bereiden jou voor op het examen zodat je 90% slagingskans hebt. De cursus word NIET online aangeboden. Online kan de cursus niet zo goed worden uitgelegd dan als fysiek. Fysiek word de leerstof beter opgepakt door de leerlingen. Door onze cursus te volgen heb je tevens veel minder praktijklessen nodig. Tevens is deze cursus is ook zeer geschikt voor mensen met dyslexie en

voor mensen die moeite hebben met leren. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze cursus te verdelen in 2 dagdelen. Dit omdat wij in het verleden hebben gemerkt dat het soms lastig is om 8 uur je concentratie erbij te houden. Twee keer 5 uur is een stuk efficiënter voor de leerling! Mocht je onverhoopt toch de eerste keer niet slagen dan mag je gratis nog eens de cursus volgen. Verder verwachten wij jou ongeveer een kwartier voor aanvang bij ons in het lokaal. Het leslokaal zit gevestigd op Eimerssingel-West 27 te Arnhem (goed bereikbaar met het openbaar vervoer). Wellicht heb je nog een vraag aan ons? neem dan gerust contact met ons op. Het lesrooster kan je nog eens nazien onderaan deze webpagina. Wij hopen je gauw te zien bij onze lessen! Gezakt? Binnen 2 maanden gratis cursus. Zelf examen reserveren.

U moet volgens CBR regels de opleider machtigen. Voor een BTH examen. Ons opleider nummer is 4171H9. Zonder machtegen kan geen examen worden gereserveerd.

Klik hier voor machtiging

Eenmaal aangemeld voor examen kan deze niet gewijzigd worden vanwege CBR procedure.

klik hier voor het bestellen van een cursus


cursus

Zo+Ma

 • slagingspercentage
  Zondag

  Dit is de startdatum, de tijden zijn 11:00 tot 17:00

 • docent
  Maandag

  Dit is de tweede lesdag, de tijden zijn 08:00 tot 13:00

 • scherpeprijs
  Geslaagd

  Het kan haast niet anders dan dat je geslaagd bent.